Η Gruppo Pagouna ξεκίνησε την λειτουργία της στην Αθήνα το 1995. Από τότε προμηθεύει συστηματικά με πρώτες ύλες, καταστήματα επισκευής και πώλησης υποδημάτων. Σήμερα διαθέτει τρία διαφορετικά σημεία διανομής στην Ελλάδα, για να τροφοδοτεί καθημερινά με ευελιξία τους συνεργάτες της.

Η εταιρεία όλα αυτά τα χρόνια αντιπροσωπεύει τα μεγαλύτερα εργοστάσια της Ευρώπης, τα οποία παράγουν τα πιο σύγχρονα αλλά και υψηλής τεχνολογίας υλικά υποδηματοποιίας.

Το 1998 ξεκίνησε να λειτουργεί το τμήμα παραγωγής μηχανών επισκευής υποδημάτων, με brand name “Royal”. Σήμερα η μεγάλη ποικιλία μηχανημάτων καλύπτει όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας.

Μετά από την επιτυχημένη πορεία στην Ελλάδα η Gruppo
Pagouna επεκτείνει τις δραστηριότητές στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Αυστρία, όπου ηγείται και διευθύνει την Ludwig Seibel EU, η οποία χρονολογείται από το 1923.

Ο τομέας των εξαγωγών αποτελεί συνεχώς αναπτυσσόμενο τμήμα της εταιρείας με μεγάλο δίκτυο πωλήσεων σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Με τις πιο εξελιγμένες μεθόδους τεχνολογίας, την άριστη ποιότητα των υλικών και την πολυετή αφοσίωση των στελεχών, η Gruppo Pagouna παρουσιάζει σταθερά ανοδική πορεία και είναι ο πλέον αξιόπιστος συνεργάτης στο κλάδο της υποδηματοποιίας.